Kulmasohvat ovat monen istuttavia, usein muunneltavia sohvakokonaisuuksia, jotka sopivat suureen tilaan. Kulmasohva tarjoaa paljon istumatilaa, se on tehokas tilankäyttäjä ja toimii myös kätevänä tilanjakajana olohuoneessa. Kulmasohvat sopivat erityisesti ison perheen olohuoneeseen.

Monet kulmasohvat ovat muunneltavia moduulisohvia, joskin muunneltavuus vaihtelee paljon merkin ja mallin mukaan. Moduulisohva mukautuu tarvittaessa isompaan tai pienempään olohuoneeseen ja ylimääräiset osat voi varastoida myöhempää käyttöä varten.

Moderni divaanisohva on tyylikäs ratkaisu

Nykyään perinteisiä kulmasohvia suositumpia ovat  trendikkäät divaanisohvat, jotka ovat ennen kaikkea käytännöllisiä ja tilavia. Divaanisohvat ovat useimmiten L-kirjaimen muotoisia, mutta muunkin muotoisia sohvia löytyy.

Divaanisohvan kätisyys on usein vaihdettavissa ja monet sohvamallit on varustettu vuodemekanismilla, jolloin sohva toimii vieras- tai varavuoteen. Divaanit ovat usein irrotettavissa sohvakokonaisuudesta, jolloin niitä voi käyttää itsenäisinä raheina, istuimina tai jopa säilytystilana jos divaani on aukaistavaa mallia.

Suurikokoisia divaanisohvia on yleensä totuttu ostamaan paikan päältä huonekaluliikkeistä, mutta nykyään monet verkossa toimivat huonekalukaupat tarjoavat kaiken ostoon tarvittavan palvelun. Esimerkiksi Kalustekaupassa on nopea asiakaspalvelu ja nahka- ja kangaslaaduista voi tilata värimalleja kotiin ostopäätöksen tueksi.

Esimerkkejä Kalustekaupan kulma- ja divaanisohvavalikoimasta:

 

Leveä, harmaa divaanisohva

Kuvan sohva on verhoiltu laadukkaalla ja helppohoitoisella Connors-kankaalla, mutta sohvaa on saatavilla myös muilla kangasvaihtoehdoilla. Tässä divaanisohvassa on poikkeuksellisen leveä divaaniosuus, joka tekee siitä monikäyttöisen ja viihtyisän.

 

Tämä kotimainen kulmadivaani on varustettu kätevällä vuodemekanismilla ja vuodevaatelaatikolla. Divaaniosan voi asentaa myös toisen kätiseksi. Sohva on saatavana eri kangasvaihtoehdoilla ja myös mittatilaustyönä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harmaa Kulmadivaani

Käytännöllinen KYOTO kulmadivaani vuodemekanismilla ja vuodevaatelaatikolla.
Tämä suosittu sohvamalli on saatavana useilla eri kangasvaihtoehdoilla.

 

Kun harkitset kulma- tai divaanisohvan hankintaa, huomioi ainakin seuraavat asiat:

  • Kuinka paljon olet valmis sijoittamaan sohvaan?
  • Kuinka suuri kulmasohva mahtuu olohuoneeseesi?
  • Mikä on järkevän kokoinen kulmasohva olohuoneeseesi?
  • Kuinka kuluttavaan käyttöön sohva tulee?
  • Kuinka monta henkeä sohvalle täytyy enimmillään mahtua?

 

Iso ja laadukas kulmasohva voi olla kallis. Selvitä todellinen tarpeesi ennen hankintaa, kallis ei välttämättä ole aina hyvä. Jos harkitset tuhansien eurojen hintaista kulmasohvaa, selvitä vakuutusturvasi vahinkotilanteiden varalta.

Jos perheessäsi on lemmikkejä tai pieniä lapsia, sohvan käyttöikä voi olla hyvinkin lyhyt. Silloin kannattaa valita kulmasohva joka on helppo pitää puhtaana, mutta joka on samalla käytännöllinen ja kestävä.

Mittaa kuinka suuri kulmasohva olohuoneeseesi mahtuu. Joskus voi tulla myös yllätyksenä, että laaja kulmasohva vie suuren osan olohuoneen tilasta. Selvitä samalla kuinka monelle henkilölle tarvitset istumatilaa.

 

Kalustekaupan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita, eri hintaisia vuode- ja laverisohvia. Ostaminen ja tuotteiden vertailu on tehty meillä helpoksi ja kotiinkuljetus koko maahan on vain 19 euroa. Klikkaa tästä valikoimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>